#Acties

Kaarten Bit Kennisevent – deze winactie is gesloten

Staat paardenwelzijn bovenaan jouw prioriteitenlijstje? Zie jij jouw paard graag gelukkig en wil je je verdiepen in de thema’s voer, verzorging en veterinair? Leg zaterdag 30 maart dan maar vast in je agenda, want dan is het allereerste Bit kennisevent! Je maakt nu drie keer kans op 2 kaarten voor dit event!

De winaars

De drie gelukkige winnaars van de kaarten zijn bekend! Gefeliciteerd:
– Merel van Wijk
– Henk Machielse
– Anita Nooteboom
De winnaars hebben inmiddels bericht gehad.

Over het Bit Kennisevent

Het Bit Kennisevent over paardenwelzijn vindt op 30 maart plaats bij De Paardenkamp in Soest. Vanaf 9.30 uur is de ontvangst met koffie, thee en iets lekkers op Boerderij Het Gagelgat (onderdeel van De Paardenkamp). Deze informatieve dag bestaat uit drie delen, met tussendoor pauzes waaronder een lekkere lunch. En ook een uitstapje naar Boerderij Vosseveld van De Paardenkamp staat op het programma.

Welk type ruwvoer past bij jouw paard?

Omtrent het welzijnsthema van dit kennisevent krijg je drie lezingen over de voeding en verzorging van jouw paard. Een goed voerrantsoen voor je paard is van groot belang voor zijn welzijn. Ruwvoer is daarbij de basis, maar welk type ruwvoer past het best bij jouw paard? En hoeveel ruwvoer heeft hij dan nodig? Voerdeskundige Mariëtte van der Zande van Horse Vitality, bekend van haar informatieve video’s op Paardenvoerplein, geeft antwoord op deze vragen.

Daarnaast kom je alles te weten over vaccinaties voor paarden, wat jouw paard nodig heeft qua hoefverzorging, alles over verschillende therapieën en welke je wanneer nou nodig hebt. Ook wordt de nieuwe paardenwelzijnsapp gepresenteerd door dierenarts Thijs Van Loon.

Ook koffie en wat lekkers, een goedverzorgde lunch en een goedgevulde goodiebag zitten bij de prijs inbegrepen.

Weet wat je paard eet. Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte! Nu abonneren